zondag 27 januari 2013

Preview: LE Catrice "Neo Geisha"


Maandag 28 januari

Catrice komt in februari/maart weer met een nieuwe Limited Edition. Ik kan alvast zeggen dat er enorm mooie producten inzitten, en vandaag deel ik ze met je! Benieuwd? Kijk dan snel verder!Absolute Eye Colour
Met deze hooggepigmenteerde en verfijnde poederoogschaduwen - met en zonder glans - creëer je een subtiele of intense oogmake-up. Het bloemdessin in Japanse stijl is een absolute blikvanger.
01 Japaneyese
02 Discreet Artist
03 Dance In Gion   
04 Planet Tokyo

 
 
Kohl Kajal
 Kohl Kajal in ultrazwart met zachte textuur verzekert je niet alleen van een fantastische eyeliner look, het lange potlood dat in een punt uitloopt is tegelijkertijd een traditionele Japanse haarspeld. In een handomdraai maak je een prachtige wrong die je op je hoofd vastpint: de perfect modern Geisha look!
01 Ultra Black

 


 
Patch Eye Liners
 Zelfklevend en in vier verschillende vormen. De Patch Eye Liners voorzien de ogen van een perfecte symmetrische eyelinerlook! Langhoudend en zonder te vlekken! Breng de Patch Eye Liners aan op de wimperrand vòòr het aanbrengen van oogmake-up. Trek de Patch Eye Liners voorzichtig los om te verwijderen. Een verpakking bevat acht paar patches die kunnen worden hergebruikt.  
Lip and Cheek Colour
Fluweelachtig. De lippenkleurcrèmes bieden een fluweelachtige, matte finish - niet alleen voor de lippen, maar ook voor op de wangen. Ze zijn gemakkelijk met de vingertoppen aan te brengen of met de Lip Brush.
01 Discreet Artist
02 Picked Cherry Blossoms
03 Madam Butterfly

 
Lip Brush
Voor een perfecte applicatie. De Lip Brush heeft een Aziatisch dessin met een bamboe handvat en een superzacht kwastje. Speciaal geschikt voor Neo Geisha Lip and Cheek Colour. 
---


 
Ultimate Nail Lacquer
De nagellak met superdekking is er in vijf trendy, heldere kleuren en houdt extreem lang. De effecten variëren van naturel tot glinsterend, voor een moderne en individuele Geisha look.
01 Discreet Artist
02 Picked Cherry Blossoms
03 Madam Butterfly
04 Dance In Gion
05 Planet Tokyo
Ik vind het persoonlijk een enorm leuke collectie. De producten die ik het leukst vind van deze collectie zijn: Nagellak kleur: 03 Madam Butterfly De Lip en Cheek colour's allemaal. En het leek me ook wel leuk om die eyeliner patch te proberen.
 
Wat vind jij van deze collectie? Zijn er al producten die je op het oog hebt? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten