donderdag 7 februari 2013

Speciale Lente Cadeauset !Ook essence weet dat de lente eraan komt! Om de start van dit geurige seizoen te vieren, introduceert essence een exclusieve cadeauset in maart 2013. Behalve het heerlijke essence parfum ‘like a day in a candy shop’ bevat de chique cadeauset ook nog eens twee gelimiteerde colour & go nagellakken in een bijpassende kleur: één reguliere nagellak en één met een glittereffect. De lakjes kunnen apart of in combinatie met elkaar worden gebruikt, om zo een trendy nagellak-look te creëren. 

De essence geuren zijn ontwikkeld in samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs. Ze worden gekenmerkt door hun frisse en trendy design. De flacons zijn vervaardigd van het fijnste materiaal en zijn gedecoreerd met felgetinte, vrolijke lintjes. De gelimiteerde cadeauset bevat een 50ml eau de toilette en twee speciale colour & go nagellakken. Vier het voorjaar, samen met essence!es2

Een geur die bloemrijk, friszoet en tegelijkertijd sensueel is – voor hen die niets liever willen dan een dag in een snoepwinkel doorbrengen. Zoet, zintuiglijk en o-zo-lekker!

topnoot: perzik | orchidee
hartnoot: lelie | heliotroop | jasmijn
basisnoot: vanille | tonkaboon | zachte musk


Deze cadeauset wordt in maart 2013 in alle Kruidvats in Nederland verkocht voor de prijs 6,99 euro. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten